Mirjam Dirkx

Contactgegevens

’t Vaartje 112
Waspik
06-44460207
mirjamdirkx@delevensboom.net
www.delevensboom.net

Vrije ruimte creëren om jouw unieke weg te zien en te verdiepen.

Vrije ruimte creëren om jouw unieke weg te zien en te verdiepen, dat is voor mij de kern van geestelijke begeleiding.

Vrije ruimte maakt ontmoeting mogelijk. Ontmoeting met elkaar als gesprekspartners, maar ook ontmoeting met elkaars bron van inspiratie en levenskracht en met verhalen van hoop en vertrouwen. En ook klinken in een gesprek van geestelijke begeleiding de vragen: ‘Wat doe je hier?’, ‘Waar kom je vandaan?’ en ‘Waar ga je naartoe?’.

De antwoorden kunnen op verschillende momenten in jouw leven anders klinken. Soms heb je tijd en ruimte nodig om nieuwe antwoorden te zoeken, omdat de oude niet meer kloppen. Soms is er een verlangen in jou, dat kruipt waar het niet gaan kan en dat bedelt om gehoord en verwoord te worden.

Als geestelijk begeleider loop ik een tijdje met je mee. Door het stellen van vragen en het helpen verkennen van mogelijkheden ondersteun ik je in jouw unieke proces: jouw weg naar binnen, naar Wie of Wat de kern of bron van jouw leven is, en jouw weg naar buiten, naar wat dit betekent voor je levensweg.

Sinds 2011 geef ik geestelijke begeleiding vanuit De Levensboom, praktijk voor zingeving, spiritualiteit en leiderschap. Na mijn studie theologie heb ik eerst een aantal jaren binnen de (R.K.) kerk gewerkt. Na een nascholing in Duitsland (Begleitung Christlicher Meditation) kwam mijn focus te liggen op stilte, meditatie, spiritualieit en begeleiding van groepen en individuen. Op www.christelijkemeditatie.net bied ik een leergang aan rond meditatie en spiritualiteit.