Gera van der Linden

Contactgegevens

Burg. G. van Andellaan 8
Zuidland
0181-453348
geravanderlinden@lichtopjeweg.nl
lichtopjeweg.nl

Zoekende naar jouw Bron zal die zich openen en nieuw Licht geven op jouw weg.

Visie op geestelijke begeleiding:
We verkennen je levensweg en gaan op zoek naar de Bron in jouw leven. Hoe werkt de Bron door in je leven en hoe blijf je in verbinding met die Bron? Al zoekend zal de Bron zich openen en een nieuw licht geven op jouw weg.
Heel bewust spreek ik van Bron. Voor mij is de God van de Bijbel mijn Bron en ik sta dan ook voluit in de christelijke traditie. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen ook los van die traditie een eigen spirituele Bron heeft. Als geestelijk begeleider sta ik daarom open voor iedereen die op zoek wil gaan naar die Bron.

Specifieke aandachtsvelden / aktiviteiten / vaardigheden / opleiding / kwaliteiten:
O.a. meditatie, het lezen van mystieke teksten en wandelen in de natuur en innerlijke pelgrimage zijn vormen die ik als geestelijk begeleider bied om bij jouw Bron uit te komen. Samen gaan we verkennen wat bij jou het beste past. Op mijn website www.lichtopjeweg.nl vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Ook groepsactiviteiten zijn mogelijk.

Werkzaamheden / Funktie:
Kerkelijk werker in protestantse wijkgemeente De Verbinding te Spijkenisse.
In mijn werk en ook in de geestelijke begeleiding zoek ik steeds naar dat wat jou bezielt en inspireert en hoe je dat kunt verbinden met je dagelijkse leven.

Genoten opleiding op het terrein van geestelijke begeleiding:
PthU/TBI; professioneel bibliodramabegeleiden

“Warm, invoelend, met compassie confronterend, tijd nemen en tijd bewaken, de kern raken, gids, organisch begeleidend maar ook leidend. Uitgangspunt was persoonlijke situatie  en – achtergrond. Het was voor mij heilzaam en het hielp me op mijn weg de Bron tastend en zoekend te herkennen en te vinden.”