Frits Mertens

Contactgegevens

Zevenheuvelenweg 77
Berg en Dal
024-6841772 06-36588148
g.mertens5@upcmail.nl

Leren het leven ten volle te leven. Dat is waar ik voor ga als ik iemand begeleid, coach of supervisie geef.

Mijn werk is vooral gericht op de laag van de spiritualiteit als wezenlijk voor ons leven. Ten volle leren te leven vanuit het bewustzijn van de laag van het fysieke, psychische, sociale én spirituele! Van de aanwezigheid van de laag van het transcendente, in ieder en alles aanwezig, is men vaak weinig bewust. Als dat bewustzijn verdiept, komt het alledaagse handelen daar steeds meer uit voort: daar gaat het om! Ook in tijden van tegenslag helpt dat om je gedragen te weten of blijven voelen.

Ik gaf de opleiding Geestelijke Begeleiding aan het Titus Brandsma Instituut vanaf het begin mee vorm, waar ik tot 2013 docent, trainer, coördinator, leerbegeleider en supervisor was. Ik voel me thuis in veel gelovige, spirituele of mystieke tradities. Leven vanuit spiritualiteit overstijgt vele verschillen. De vertaling naar het leven van alledag vind ik van wezenlijk belang.

Doordat ik jarenlang een grote verscheidenheid aan begeleidingssituaties heb meegemaakt of geadviseerd, kan ik begeleidingen die dreigen vast te lopen een goede ingang bieden. Daarom biedt ik naast begeleidingsgesprekken ook supervisie of coaching aan. Het eerste contact graag per email leggen.